Naam Aantal Prijs Totaal
Gentle tastisch!!

"Toen ik voor het eerst hoorde over dat Gentle Day beter was dan de rest geloofde ik het niet. Toch heb ik het de voordeel van de twijfel gegeven en ik merkte het echt. Het voelde veel zachter en ik was steeds minder bang om door te lekken. Heel fijn dit product! "
~ Steffie

Top producten

"Ik was altijd een Always gebruiker, maar sinds ik een proefpakket van Gentle Day heb geprobeerd, ben ik overtuigd. Voor mij voelt het veel schoner aan en ik merk ook dat ik veel minder pads hoef te gebruiken. Het product is zo goed, dat ik zelfs normaal maandverband kan gebruiken als nacht. Dat had ik nooit verwacht! "
~ Ria

absorbent pantiliners/light flow

"Deze pantiliners voelen heel prettig. Ik zou eigenlijk een pantiliner met een wat groter opvangvermogen kunnen gebruiken. Om die reden gebruik ik, als ik een langere tijd moet overbruggen, de pads Day use/regular flow, die eigenlijk voor mij teveel van het goede zijn, maar net zo prettig zijn in het gebruik. Ook de intieme doekjes van bamboe zijn een aanrader; in een kleine, handige verpakking. "
~ Adri

Superblij dat ik dit gevonden heb!

"Altijd problemen gehad met maandverband (allergie) en nu eindelijk niet meer. Super product, echt aan te raden! Beter voor jezelf en voor het milieu! "
~ Naomi