Naam Aantal Prijs Totaal
Gentle tastisch!!

"Toen ik voor het eerst hoorde over dat Gentle Day beter was dan de rest geloofde ik het niet. Toch heb ik het de voordeel van de twijfel gegeven en ik merkte het echt. Het voelde veel zachter en ik was steeds minder bang om door te lekken. Heel fijn dit product! "
~ Steffie

Top producten

"Ik was altijd een Always gebruiker, maar sinds ik een proefpakket van Gentle Day heb geprobeerd, ben ik overtuigd. Voor mij voelt het veel schoner aan en ik merk ook dat ik veel minder pads hoef te gebruiken. Het product is zo goed, dat ik zelfs normaal maandverband kan gebruiken als nacht. Dat had ik nooit verwacht! "
~ Ria

absorbent pantiliners/light flow

"Deze pantiliners voelen heel prettig. Ik zou eigenlijk een pantiliner met een wat groter opvangvermogen kunnen gebruiken. Om die reden gebruik ik, als ik een langere tijd moet overbruggen, de pads Day use/regular flow, die eigenlijk voor mij teveel van het goede zijn, maar net zo prettig zijn in het gebruik. Ook de intieme doekjes van bamboe zijn een aanrader; in een kleine, handige verpakking. "
~ Adri

Superblij dat ik dit gevonden heb!

"Altijd problemen gehad met maandverband (allergie) en nu eindelijk niet meer. Super product, echt aan te raden! Beter voor jezelf en voor het milieu! "
~ Naomi

Aanrader!

"Na lang twijfelen toch een menstruatie cup besteld, ik heb hem nu 4 keer gebruikt. Het was even wennen met inbrengen en het vertrouwen moest groeien. Maar ik ben helemaal om! Als ik de cup gebruik heb ik veel minder last had van buikpijn en kramp. Ik merk bijna niet dat ik menstrueer. Bij erg veel bloedverlies, zoals ik meestal een dag heb, moet ik de cup een aantal keren per dag legen. Maar de andere dagen is eens per 12 uur voldoende. Ik ben er heel erg blij mee! "
~ Renate

Happy customer!

"Altijd problemen gehad met maandverband (allergie) en nu eindelijk niet meer; ik kan zelfs sporten en hardlopen zonder dat ongesteld zijn een last wordt! Ik ben echt tevreden over beide de inlegkruisjes en tampons en wil absoluut geen andere! Als mijn dochter zover is en ongesteld wordt, is het ook fijn om te weten dat ik haar zulke goeie producten kan aanbieden!!! "
~ Patricia

menstruatie cup SUPER!!

"Gezellig met een vriendin naar de Gezondheidsbeurs. Komen we bij de stand met de menstruatie-cup! Nog nooit van gehoord. Nadat we na het gesprek geluisterd hebben... Toch maar eens proberen. Nou het is een GEWELDIG product! Alles aan de kant met een Gezondverstand het perfecte gezond/ makkelijk maar zeer betrouwbaar vervangingsmiddelen! Na een dag was ik meteen om! Een echte aanrader dus!!! Groetjes en bedankt voor het fijne advies !!! "
~ karin