A Healthy Body & Gentleday on tour!

Onlangs ben ik samen met Lejla Barakovic van A Healthy Body een tour gestart langs de leukste drogisterijen van Nederland. Het idee ontstond spontaan tijdens kennismakingsbezoekjes aan drogisterij Mevrouw Ooievaar en drogisterij Van der Wielen. Lejla en Katja on tour met een "intiem onderonsje"!

                   

Voor ons was het uitgangspunt van de bezoekjes aan Arianne van den Berg (drogisterij Mevrouw Ooievaar) en Nadine van den Hazelkamp (drogisterij Van der Wielen) om kennis te maken met de dames van deze twee drogisterijen. Wie zijn deze twee ondernemers? Hoe ervaren zij de verkoop van de producten van Cydonia en Gentleday? Kunnen wij wat toevoegen aan hun kennis op het gebied van onze items?

Tijdens deze, uitermate gezellige, bezoekjes bleek dat de behoefte aan meer informatie, gebruik en ons verhaal achter onze producten groot was bij de winkeliers. Het is belangrijk dat zij aan hun klanten kunnen uitleggen waarom de natuurlijke vaginale zetpillen van Cydonia, de natuurlijke Shampoo Bars van Tinktura en de ecologische menstruatie producten van Gentleday beter zijn dan alle andere vergelijkbare aanbieders.

We konden zoveel vertellen en laten zien, dat we daar wel een hele dag zouden kunnen verblijven met onze verhalen. Nadine bedacht zo “een intiem onderonsje”, waarbij, in een intieme setting, allerlei ongemakken op het gebied van de intieme zone te bespreken zijn. Ontspannen, informatief en gezellig.

Onze eerste echte officiële tourdate was op 16 mei jl. en waren wij te gast in Loppersum bij Drogisterij ten Have van Jolanda ten Have. Lejla en ik waren nog nooit deze kant op geweest, dus het werd een leuke autorit daar naar toe. Even bijpraten, maar ook tegelijkertijd een werkoverleg! Het was behoorlijk fris die dag, maar veel dames lieten zich daardoor niet tegenhouden en kwamen lang om kennis te maken met onze producten. Vooral de nieuwe Shampoobars van Tinktura waren erg in trek. Het was ook heel gemakkelijk: kies het product uit wat je wilt hebben en reken het gewoon af bij de kassa!

De collega van Jolanda kwam ook speciaal even langs om meer informatie te horen over de producten. Op deze manier is het straks makkelijker om advies te geven aan hun klanten. Wij kunnen terugkijken op een gezellige en intieme middag, bedankt voor de gastvrijheid lieve dames!

Heb jij ook een drogisterij? Verkoop of wil jij de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday gaan verkopen dan komen we met alle liefde bij jou in de winkel staan! Wij geven én nemen die tijd voor jullie en jullie klanten en staan kosteloos en geheel vrijblijvend in een klein gedeelte van de winkel. Met demonstraties, proefpakketjes en vooral veel gezelligheid wordt zo de band met jou en je klanten versterkt! 

We plannen met jou een datum in (veelal op de donderdagen) voor een ochtend of middag van drie uur. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Lejla Barakovic ahealthybody@outlook.com

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.