Benieuwd waar Gentleday nog meer verkocht en geadviseerd wordt?

Verkooppunten:

 

 • Drogisterij Mevrouw Ooievaar in Hilvarenbeek verkoopt hoge kwaliteit natuurlijke producten en anti-allergene drogisterij artikelen. Ze zijn gespecialiseerd in de vrouwelijke cyclus en bieden speciale spreekuren (op afspraak) voor vrouwen.
Telefoon: 06 28305943

  • Drogisterij van der Wielen te Deest is de specialist op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke huid- en haarverzorging, fytotherapie, reformvoeding, superfoods, thee en biologisch brood. Nadine van den Hazelkamp en de therapeuten waarmee zij werkt zorgen voor een persoonlijke benadering en denken graag mee over welke producten voor u het beste zijn.
  Grotestraat 10c
  6653 BL Deest
  Telefoon: 0487 512 354

   • Bij Curillion adviseert dr. Manon Kerkhof (urogynaecoloog) vrouwen de producten van Gentleday. Curilion vrouwenkliniek is een zelfstandig medische specialistisch behandelcentrum op het gebied van de gynaecologie, urogynaecologie, echoscopie, en seksuologie.
   Korte Spaarne 31
   2011 AJ Haarlem
   Telefoon: 06 15476208

    

    • In haar Praktijk voor orthomoleculaire therapie Bij Anne adviseert en verkoopt Anne Dekker- van Dam de producten van Gentleday. Zij is gespecialiseerd op het gebied van zwangerschapsgerelateerde klachten en bekkenbodemproblematiek. Tuinstraat 54, 5121 Rijen.
    https://assets.webshopapp.com/de-groene-drogist/logo.png?20180912112453
    • De Groene Drogist verkoopt de producten van Gentleday. De Groene Drogist heeft inmiddels het grootste 100% natuurlijke en dierproefvrije assortiment van Nederland en België.

    • Bioresonantiepraktijk De Vlinder Door bioresonantie therapie wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam ondersteund en bevorderd. Verstoorde processen worden aangepakt en stoorzenders worden uit het lichaam verwijderd. In de gezondheidswinkel van deze praktijk wordt Gentleday aanbevolen en verkocht.

     

     

    • Daan's Drogisterij is een zelfstandige drogist gevestigd in het hart van Gorredijk aan de romantische turfroute. Daan's Drogisterij biedt voedingssupplementen, zelfzorgmiddelen, huidverzorging, natuurlijke cosmetica en nog veel meer. aangesloten bij Bewustwinkelen.nl. Brouwerswal 108401CZ Gorredijk

     

    • Drogisterij Ten Have, een zelfstandige drogisterij met voedingssupplementen, schoonheidsproducten en Gentleday. Aangesloten bij Bewustwinkelen.nl. Hogestraat 7, 9919 AL Loppersum

     

    sima

    • GezondheidsDrogist Sima, in Gezond en Wel drogist Sima word u ontvangen door Simmi, Marleen, Truus of Silvia. Zij kunnen u adviseren over voedingssupplementen huid, haarverzorging en de producten van Gentleday. Aangeloten bij G&W Gezondheidswinkel.nl. Exloerweg 9-A, 7873 bw Odoorn (meerdere vestigingen).

    logo

    • Natuurdrogist VitaCora, drogisterij en reformwinkel met een passie voor natuurlijke producten. Eigenaresse Cora Kooijman werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige producten en als het kan ook nog voor een betaalbare prijs.

      

       • Bewustwinkelen.nl is de consumenten bestelsite van Holland Pharma. Bewustwinkelen.nl verstuurt bestellingen NIET rechtstreeks naar consumenten. Bestellingen kunnen alleen worden afgehaald en betaald bij een afhaalpunt naar keuze.

        

       • Care&Beauty drogisterijen zijn winkels met een missie. Door beter advies en  verantwoorde assortiments-keuze willen wij onze klanten, u dus, zo goed mogelijk van dienst zijn.

        

       logo

       • G&W Gezondheidsdrogist Simma In Gezond en Wel drogist Sima word u ontvangen door Simmi, Marleen, Truus of Silvia. Wij kunnen u adviseren over voedingssupplementen huid en haarverzorging. Verkrijgbaar bij de vestigingen: Franeker, Odoorn en Gorredijk.
       • G&W GezondheidsDrogist Hofs-Gijssel in Wemeldingen is zeer ruim gesorteerd tegen een scherpe prijsstelling en met het persoonlijke, deskundige advies van de zelfstandige Drogist! 

        

       • Rozemarijn en Thijm is de speciaalzaak voor innerlijke en uiterlijke gezondheid. Zij staan voor gezondheidswinkels met een passie voor natuurproducten. Voor iedereen die, in elke fase van het leven, wel wat extra aanvulling kan gebruiken!

        

       Puurvrouw

        • In de webshop van www.puurvrouw.com worden producten verkocht die geadviseerd worden door Vrouwenpoli Boxmeer. Een zelfstandig behandelcentrum voor gynaecologie vanuit een integrale benadering.
       • De Gentiaan voor een deskundig advies op het gebied van:
        voedingssupplementen
        gezonde voeding
        natuurlijke huidverzorging
        etherische oliën
        enz

        

        

       Adviespunten:

       logo

       • Vrouwenpoli Boxmeer is een zelfstandig behandelcentrum voor gynaecologie vanuit een integrale benadering. (Integraal) Gynaecoloog Barbara Havenith adviseert de menstruatiecup van Gentleday.

        

       • De producten van Gentleday worden geadviseerd door Lejla Barakovic van A HEALTHY Body. Specialist op het gebied van de vaginale zetpillen van Cydonia. Deze pillen vergroten de immuniteit van jouw vagina. Ze verzorgen je vagina in geval van irritaties en andere specifieke klachten. 100% Gegarandeerd natuurlijke ingrediënten, gebaseerd op etherische oliën van kruiden en planten.

         • De producten van Gentleday worden geadviseerd door Janny Ledeboer, verpleegkundig overgangsconsulente in Leiden. Haar algemene visie is het ondersteunen van vrouwen in iedere fase van de overgang met als doel deze periode in het leven voor de vrouw prettiger te maken. Ze maakt dit mogelijk door haar medische achtergrond en specifieke, gespecialiseerde opleiding, waardoor ze de betrokken vrouw en haar (werk)omgeving inzicht verschaft in het proces van de overgang.
          • De Hoofdzuster is een praktijk voor hoofdpijn en hoofdpijngerelateerde klachten. De hoofdzuster benadert hoofdpijn van verschillende kanten. Anja van Woerdekom en Desiree Tijhuis merkten tijdens hun werk als Care for Women verpleegkundigen, dat veel vrouwen te maken hebben met hoofdpijn of met hoofdpijn gerelateerde aandoeningen. Hun adviezen gaan verder dan alleen op het gebied van hoofdpijn.

           

          KRAAMZORG NATUURLIJK

          • Zelfstandig kraamverpleegkundige Lenneke van den berg werkt vanuit vertrouwen en het bieden van vertrouwen, zodat ouders en hun kindje elkaar goed kunnen leren kennen en vanaf dag één kunnen bouwen aan een prachtige toekomst samen. 

                                                       

                                                       CycleCare

          • Cycle is een initiatief van Jo-Ann (24) en Annemieke (42), ontstaan uit de persoonlijke behoefte om verhalen, ervaringen en kennis te delen over het vrouwelijk lichaam, cyclus en sexualiteit. Cycle biedt producten aan die gemaakt zijn uit liefde en met oog voor het vrouwelijk lichaam: kwaliteitsproducten waar jij je goed bij voelt. 

                                                         

          EstroCare

                                                         EstroCare

          • Leefstijladvies en het breedste assortiment middelen om krachtiger door de overgang te gaan. EstroCare vindt het belangrijk dat je als vrouw zelf aan de slag kan met het verminderen van je overgangsklachten. Daarom willen ze je helpen te begrijpen wat er in je lichaam gebeurt tijdens de overgang, wat de effecten zijn en hoe je deze kunt verminderen. Zij doen dit door kennis aan te bieden waar je wat mee kán: diepgaande informatie over de menopauze via onze blogs en nieuwsbrieven waarin artsen, experts en ervaringsdeskundigen aan het woord komen. Daarnaast vind je een breed assortiment met producten tegen overgangsklachten.