Benieuwd waar Gentleday nog meer verkocht en geadviseerd wordt?

Verkooppunten:

 

 • Drogisterij Mevrouw Ooievaar in Hilvarenbeek verkoopt hoge kwaliteit natuurlijke producten en anti-allergene drogisterij artikelen. Ze zijn gespecialiseerd in de vrouwelijke cyclus en bieden speciale spreekuren (op afspraak) voor vrouwen.
Gelderstraat 44
5081AC Hilvarenbeek
Telefoon: 06 28305943

  • Drogisterij van der Wielen te Deest is de specialist op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke huid- en haarverzorging, fytotherapie, reformvoeding, superfoods, thee en biologisch brood. Nadine van den Hazelkamp en de therapeuten waarmee zij werkt zorgen voor een persoonlijke benadering en denken graag mee over welke producten voor u het beste zijn.
  Grotestraat 10c
  6653 BL Deest
  Telefoon: 0487 512 354

   • Bij Curillion adviseert dr. Manon Kerkhof (urogynaecoloog) vrouwen de producten van Gentleday. Curilion vrouwenkliniek is een zelfstandig medische specialistisch behandelcentrum op het gebied van de gynaecologie, urogynaecologie, echoscopie, en seksuologie.
   Korte Spaarne 31
   2011 AJ Haarlem
   Telefoon: 06 15476208

    

    https://assets.webshopapp.com/de-groene-drogist/logo.png?20180912112453
    • De Groene Drogist verkoopt de producten van Gentleday. De Groene Drogist heeft inmiddels het grootste 100% natuurlijke en dierproefvrije assortiment van Nederland en België.

     • Holland Pharma biedt als totaalleverancier (groothandel) ruim 67.000 verschillende producten, zoals voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen en alle aanverwante medische producten aan.
      • Bewustwinkelen.nl is de consumenten bestelsite van Holland Pharma. Bewustwinkelen.nl verstuurt bestellingen NIET rechtstreeks naar consumenten. Bestellingen kunnen alleen worden afgehaald en betaald bij een afhaalpunt naar keuze.

      Adviespunten:

      Geen automatische alt-tekst beschikbaar.
      • De producten van Gentleday worden geadviseerd door Lejla Barakovic van A HEALTHY Body. Specialist op het gebied van de vaginale zetpillen van Cydonia. Deze pillen vergroten de immuniteit van jouw vagina. Ze verzorgen je vagina in geval van irritaties en andere specifieke klachten. 100% Gegarandeerd natuurlijke ingrediënten, gebaseerd op etherische oliën van kruiden en planten.

       • De producten van Gentleday worden geadviseerd door Janny Ledeboer, verpleegkundig overgangsconsulente in Leiden. Haar algemene visie is het ondersteunen van vrouwen in iedere fase van de overgang met als doel deze periode in het leven voor de vrouw prettiger te maken. Ze maakt dit mogelijk door haar medische achtergrond en specifieke, gespecialiseerde opleiding, waardoor ze de betrokken vrouw en haar (werk)omgeving inzicht verschaft in het proces van de overgang.
       • De Hoofdzuster is een praktijk voor hoofdpijn en hoofdpijngerelateerde klachten. De hoofdzuster benadert hoofdpijn van verschillende kanten. Anja van Woerdekom en Desiree Tijhuis merkten tijdens hun werk als Care for Women verpleegkundigen, dat veel vrouwen te maken hebben met hoofdpijn of met hoofdpijn gerelateerde aandoeningen. Hun adviezen gaan verder dan alleen op het gebied van hoofdpijn.