A Healthy Body & Gentleday on tour bij Broeders Gezondheidswinkel en Natuurdrogiist VitaCora

En zo kwam het dat we op 13 juni bij Broeders Gezondheidswinkel in Oosterhout langs gingen en op 20 juni bij Natuurdrogist VitaCora in Zaltbommel.

Het is elke keer weer een leuke verrassing om te zien waar we terecht komen met de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday. Staan onze producten al in de schappen? Hoe zijn de reacties van klanten tot nu toe? Wat vinden de winkeliers er zelf van?

 

Broeders Gezondheidswinkel              VitaCora

We beginnen altijd met een korte kennismaking met alle medewerkers en we horen dan graag de verhalen over de winkel. Zo interessant om te weten hoe iemand begonnen is en wat de drijfveer is geweest en nog steeds is.

Langzaamaan beginnen dan ook de klanten binnen te komen. De meeste dames zijn toch een beetje in een afwachtende houding. Het is dan ook elke keer weer een uitdaging om een gesprek aan te knopen met ze. Het is natuurlijk ook niet het prettigste onderwerp om aan te snijden en om openlijk over te praten: de intieme zone en eventuele problemen daarin. Met een grapje en wat openheid van zaken lukt het dan toch wel om de dames aan het praten te krijgen. We hoeven niets te verkopen aan ze, we zijn er om informatie te geven!

Wat altijd een luchtige draai aan de gesprekken geeft zijn de shampoo-bars van Tinktura. Even je gedachten op je haar en alles is weer in perspectief.

We hebben weer leuke dames ontmoet de afgelopen twee donderdagen. Er zijn producten over de toonbank gegaan én wij weten nu wie er achter deze prachtige drogisterijen staan!

Bedankt voor de gastvrijheid!

Heb jij ook een drogisterij? Verkoop of wil jij de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday gaan verkopen dan komen we met alle liefde bij jou in de winkel staan! Wij geven én nemen die tijd voor jullie en jullie klanten en staan kosteloos en geheel vrijblijvend in een klein gedeelte van de winkel. Met demonstraties, proefpakketjes en vooral veel gezelligheid wordt zo de band met jou en je klanten versterkt! 

We plannen met jou een datum in (veelal op de donderdagen) voor een ochtend of middag van drie uur. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Lejla Barakovic ahealthybody@outlook.com


Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.