De seks wordt er ook nog leuker van!

Een paar weken geleden stonden wij met Gentleday , A Healthy Body en Loes van der Wolf op het Zus&Zorg vrouwenzorgplein tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. Dit plein was een speciaal gedeelte voor vrouwen die geïnteresseerd waren in hormonaal en menstrueel gerelateerde problemen. Een hele hoop vrouwen dus, daar kwamen we al snel achter!

Drie dagen achtereen stonden we met onze producten in een stand van 2×2 meter. Toch wel spannend, want het was de eerste keer dat we op zo’n groot evenement stonden. We hadden een leuke promotie bedacht: het menstruatiecupje kostte die dagen €30,- i.p.v. €35,- én je kreeg er gratis een pakje intieme doekjes bij!. Het was de ster van het weekend wat ons betreft. Moeders die hun dochters vertelden over het gemak van een cupje, maar ook andersom: dochters die op YouTube er al van alles over hadden opgezocht en hun moeder vroegen of ze er eindelijk eentje mochten. Nu konden ze het cupje eens zien en vasthouden en kopen! Dat deden ze zeker, we hadden er zelfs te weinig!

Al die dagen gevuld met zoveel dames die geïnteresseerd waren in onze producten, zoveel dames met klachten tijdens de menstruatie. We stonden er zelf versteld van. Wat een vertrouwen kregen we van alle (kopende) vrouwen. De meesten kenden Gentleday niet, maar waren zo blij om te merken dat er een product was dat wat kon betekenen in een oplossing voor hun klachten. Die klachten varieerden in hevig bloedverlies, jeuk, allergische reacties en nog meer. Deze ongemakken konden wij vergemakkelijken met onze producten.

20180202_122433

Loes van der Wolf in gesprek met dames over Cydonia

Vragen die specifiek gerelateerd waren aan de wat rijpere vrouw en niet samenhingen met menstruatieproducten konden terecht bij A Healthy body(helaas was Lejla er zelf niet bij zijn vanwege de griep maar gelukkig stond Loes er).  Ook kon je bij gynaecologe Anne-Mieke Omtzigt van Vrouw&Klinieken terecht voor vragen en advies over intieme ongemakken en de vaginale zetpillen van Cydonia: de Vaginor Plus bij schimmelinfectie, Ravensara bij afwijkend PAP uitstrijkje en Vijf Plantenextracten bij droge vagina. Dat deze pillen een olie-achtige substantie ( want gemaakt van plantenextracten en etherische oliën) bevatten is zalig voor je meest intieme zone, maar dat deze ook je seks-leven leuker maken is natuurlijk mooi meegenomen!

Kijk hier naar het filmpje van POW-news waarin Loes gevraagd wordt naar “het glijmiddel” in de zetpillen van Cydonia. Met een gevat antwoord van haar kant als resultaat!

https://i0.wp.com/www.ahealthybody.nl/wordpress/wp-content/uploads/2013/10/logo-a-healthy-body.png            https://wp.i11.nl/vrouwenklinieken/wp-content/uploads/sites/6/2017/08/log-small2.pngcropped-logo.png

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.