Dubbele tour bij Rozemarijn en Thijm in Tegelen en Venlo

Afgelopen donderdag waren Lejla van A Healthy Body en ik (Katja) van Gentleday in twee filialen van Rozemarijn en Thijm te gast. In de ochtend stonden we samen met Wilma in Tegelen en 's middags waren we op bezoek bij Ans en Natalie in het filiaal in Venlo.

Wat een warm welkom in de ochtend in Tegelen door Wilma. Wat een heerlijke winkel was dit om in te mogen staan. Onder het genot van wat bekertjes thee, stonden we diverse klanten én Wilma zelf te woord. Het is goed om zeker de winkelier uit te leggen waarom de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday nu zo verschillen van het huidige aanbod in de winkels.

                                        Rozemarijn en Thijm Tegelen met Wilma.

Diverse vragen als: welke zetpil is geschikt voor een schimmelinfectie? Of: moet ik de kuur helemaal afmaken? komen voorbij tijdens ons bezoek. Maar ook het gebruik van de menstruatiecup is altijd een populair onderwerp. Helemaal als de dames even kunnen voelen (met de handen...) hoe zo'n menstruatiecup nou eigenlijk voelt en kunnen bekijken wat de afmetingen zijn van de verschillende maten. In deze kleine setting is het makkelijk om antwoorden te geven op de vaak intieme vragen. Ook hebben we kennis gemaakt met Peter van Rozemarijn en Thijm. De eerste man op onze foto's van onze tour!

Rozemarijn en Thijm Tegelen met Peter.

Het leuke is dat niet alleen Wilma wat van ons opsteekt, maar wij ook van haar. Ondanks dat Wilma normaal gesproken niet in dit filiaal werkt, is er zoveel kennis over de producten en hun eigenschappen, werkingen en wat ze kunnen doen voor jou.

In de middag hebben we onze waar uitgestald in het filiaal in Venlo, alwaar Ans en Natalie de boel bestierden die dag. Een mooie ruime winkel, waar de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday mooi uitkwamen. Het was nu en dan druk en dan weer rustig en we konden dan ook makkelijk onze informatie delen met de klanten, Ans en Natalie.

Rozemarijn en Thijm Venlo met Ans en Natalie.

Wij vonden het een heerlijke dag met leuke mensen en we kijken alweer uit naar het volgende "intieme onderonsje" op 19 september a.s. We staan dan in de ochtend bij Rozemarijn en Thijm in Venray en in de middag bij het filiaal in Blerick. Zien we jullie daar?

Rozemarijn en Thijm is dé speciaalzaak voor innerlijke en uiterlijke gezondheid. Er zijn zes Rozemarijn en Thijm gezondheidswinkels et een passie voor natuurproducten. Voor iedereen die, in elke fase van het leven, wel wat extra aanvulling kan gebruiken.

Heb jij ook een drogisterij? Verkoop of wil jij de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday gaan verkopen? Dan komen we met alle liefde bij jou in de winkel staan! Wij geven én nemen die tijd voor jullie en jullie klanten en staan kosteloos en geheel vrijblijvend in een klein gedeelte van de winkel. Met demonstraties, proefpakketjes en vooral veel gezelligheid wordt zo de band met jou en je klanten versterkt! 

We plannen met jou een datum in (veelal op de donderdagen) voor een ochtend of middag van drie uur. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Lejla Barakovic ahealthybody@outlook.com 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.