Onze bezoekjes aan Rozemarijn & Thijm in Venray en Blerick

Op donderdag 19 september begonnen wij ons "Intiem Onderonsje" bij Rozemarijn en Thijm in Venray. Het was prachtig weer en dan is het altijd maar hopen op een beetje aanloop.

We werden ontvangen door Marie-Louise en Anja, twee dames die al een hele tijd bij Rozemarijn en Thijm werken. Tot nu toe werken alle medewerksters die we ontmoet hebben al ruim 20 jaar of langer voor deze fijne drogisterij. Buiten het feit dat dit aangeeft dat er een fijne werksfeer is, geeft het ook aan dat er ondertussen heel wat kennis in de winkel staat!

Zoals altijd stalden wij onze producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday mooi uit in de winkel. Deze morgen hadden we een hele toonbank tot onze beschikking. Dan komt alles nog meer tot zijn recht natuurlijk. Helaas werd het die dag niet heel druk, maar de dames die we gesproken hebben waren oprecht geïnteresseerd en dat is ook goed om te merken.

                                                        

Na de lunch zijn we vertrokken naar Rozemarijn&Thijm in Blerick. Deze winkel was ook weer echt een verassing voor ons: het leek wel een supermarktje en dan alleen met natuurlijke en biologische producten. Medewerksters Pauletta en Monique waren vandaag aanwezig om samen met ons een mooie middag neer te zetten. Al sprak Monique wel haar twijfels uit over de geschiktheid van dit filiaal voor onze producten.                                                  

En die twijfels waren echt niet nodig! Natuurlijk moeten we altijd zelf even de klanten naar ons hoekje trekken, maar zeker deze middag hadden we heel goede gesprekken met klanten. Zo merken we steeds maar weer dat er veel behoefte is aan eerlijke en natuurlijke producten voor de intieme zone. Zoveel leed dat er onder vrouwen heerst en dat niet 1,2,3 aan de grote klok gehangen wordt.

 

 

 

 

 

Wij vonden het een geweldige zinvolle dag deze dag en we hopen snel weer eens terug te komen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rozemarijn en Thijm is dé speciaalzaak voor innerlijke en uiterlijke gezondheid. Er zijn zes Rozemarijn en Thijm gezondheidswinkels met een passie voor natuurproducten. Voor iedereen die, in elke fase van het leven, wel wat extra aanvulling kan gebruiken.

Heb jij ook een drogisterij? Verkoop of wil jij de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday gaan verkopen? Dan komen we met alle liefde bij jou in de winkel staan! Wij geven én nemen die tijd voor jullie en jullie klanten en staan kosteloos en geheel vrijblijvend in een klein gedeelte van de winkel. Met demonstraties, proefpakketjes en vooral veel gezelligheid wordt zo de band met jou en je klanten versterkt! 

We plannen met jou een datum in (veelal op de donderdagen) voor een ochtend of middag van drie uur. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Lejla Barakovic ahealthybody@outlook.com

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.