Intiem Onderonsje bij De Gezonde Zaak op het nazomerfeest in Apeldoorn

Op zaterdag hadden we (Lejla van A Healthy Body en Katja van Gentleday) een bijzonder "Intiem Onderonsje". We stonden met de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday in De Gezonde Zaak, tijdens het nazomerfeest, in Apeldoorn. De zomer was op die dag ver te zoeken, want de regen viel met bakken uit de hemel...

En dat was wel jammer, maar niet onoverkomelijk! We kregen een mooie plek onder het afdak van de winkel. Samen met Alka Tea en stonden we klaar om de dames te informeren over Cydonia, Tinktura en Gentleday. Eerlijk gezegd was het wel een beetje lastig om de dames aan onze stand te krijgen, maar terwijl er geschuild werd voor de regen konden we de dames goed aanspreken.

Zodra we de dames aan onze tafeltjes hadden staan, konden we heerlijk ons verhaal kwijt. En als vanzelf komen er dan weer intieme ongemakken aan bod, waar wij hopelijk een helpende hand kunnen bieden met onze producten. Het blijft ook altijd verbazingwekkend hoeveel dames er last hebben van deze ongemakken. Blaasontsteking, schimmelinfecties, allergische reacties op maandverband, het is teveel om op te noemen. Graag informeer ik ook altijd over het menstruatiecupje. het gebruik van een menstruatiecupje stuit nog altijd op veel weerstand: zo groot? Dat gaat nooit passen (jawel hoor!) of wat een vieze bezigheid wordt dat allemaal (nee hoor, dat valt allemaal echt wel mee). na wat uitleg en de vele voordelen die ik opnoem, zijn de meeste dames erg enthousiast en blij om te horen dat deze cup nu te koop is bij De Gezonde Zaak in Apeldoorn!

En wat een leuke en fijne reacties allemaal! We hebben goede gesprekken gehad over onze producten en er werden goede zaken in De Gezonde Zaak gedaan! Ook het personeel hebben we goed kunnen informeren. Eigenaresse Brenda en collega's waren zo gastvrij en enthousiast, we voelden ons heel welkom op het zomerfeest.

Heb jij ook een drogisterij? Verkoop of wil jij de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday gaan verkopen? Dan komen we met alle liefde bij jou in de winkel staan! Wij geven én nemen die tijd voor jullie en jullie klanten en staan kosteloos en geheel vrijblijvend in een klein gedeelte van de winkel. Met demonstraties, proefpakketjes en vooral veel gezelligheid wordt zo de band met jou en je klanten versterkt! 

We plannen met jou een datum in (veelal op de donderdagen) voor een ochtend of middag van drie uur. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Lejla Barakovic ahealthybody@outlook.com

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.