Intiem Onderonsje bij de Natuurdrogist in Nijmegen

Op 26 september gingen wij, Lejla van A Healthy Body en Katja van Gentleday naar de Natuurdrogist in Nijmegen. We ontdekten dat deze drogist in een heel leuk straatje zit! En dat er heel leuke klanten langskomen.

Het weer was een beetje druilerig en regenachtig en het was dan ook maar weer de vraag of er op zo'n dag een beetje aanloop zou zijn. Aan de eigenaresse Renee en medewerkster Laura zal het niet liggen, wat een lieverds! Nadat we geïnstalleerd waren met onze spulletjes van Tinktura, Cydonia en Gentleday duurde het niet lang voordat de eerste klant binnenkwam. Met een voor ons wel heel bekende kwaal: een schimmelinfectie in de intieme zone.

En hoe rot het ook is voor de dame in kwestie, voor ons is dit een mooie gelegenheid om te kunnen informeren wat er tegen deze infectie te doen is. We leggen uit waarom je het beste de meest natuurlijke producten kan gebruiken in de intieme zone. De dankbaarheid is dan ook vaak groot, want A: je praat er niet zo snel zomaar over en is het fijn dat je even alles kan vertellen aan een deskundige en B: er is iets aan te doen, zonder te hoeven grijpen naar medicijnen!

En zo ging de middag voorbij met diverse dames die allemaal gelijksoortige infecties hadden. We hebben dan ook mooie en intieme gesprekken gevoerd en allemaal waren ze enthousiast! Het was zelfs zo'n succes dat we binnenkort ook in Beuningen in de winkel komen staan.

Heb jij ook een drogisterij? Verkoop of wil jij de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday gaan verkopen? Dan komen we met alle liefde bij jou in de winkel staan! Wij geven én nemen die tijd voor jullie en jullie klanten en staan kosteloos en geheel vrijblijvend in een klein gedeelte van de winkel. Met demonstraties, proefpakketjes en vooral veel gezelligheid wordt zo de band met jou en je klanten versterkt! 

We plannen met jou een datum in (veelal op de donderdagen) voor een ochtend of middag van drie uur. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Lejla Barakovic ahealthybody@outlook.com

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.