Introductie als ambassadeur van Cydonia

Ik ben Katja Kortenbroek, agent en distributeur voor Gentleday. Gentleday is producent voor duurzame menstruatie producten, waaronder maandverband, tampons, inlegkruisjes en de menstruatiecup.

Zeven jaar geleden kwam dit merk op mijn pad en ik was gelijk om: waarom hebben de dames in Nederland nog geen makkelijke en betaalbare toegang tot duurzame en biologische menstruatie producten? Zo begon mijn missie om vrouwen bewust te maken van het belang van het gebruik van eerlijke en goede producten. Hierbij kwam vanzelf de mogelijkheid om het taboe over dit onderwerp te gaan doorbreken.

Tijdens deze uitdaging kwam ik in contact met Lejla Barakovic van A Healthy Body. Ook zij was druk bezig met het welzijn en de gezondheid van de vrouw. Om op een natuurlijk wijze deze te verbeteren. Wij vulden elkaar perfect aan: als ik een dame niet meer verder kon helpen met een probleem in de intieme zone, konden daar de vaginale zetpillen van Cydonia vaak verder helpen.

Ondertussen is de lijn van de producten van Cydonia uitgebreid met gels voor je hele lijf en etherische oliën voor je huis! De gels variëren van fijne verkoelende en verbeterende gels voor je huid tot aan gels die je kan gebruiken voor vermoeide en zware benen. Als ASICS FrontRunner sport ik heel veel en zijn deze gels echt een uitkomst voor mij. Ze verlichten mijn spierpijn en zorgen ervoor dat ik rustige benen krijg na een hevige inspanning.

De olie kan je verwarmen in een speciale diffuser (ook te verkrijgen via de website) of door een speciale kaarsenhouder waarbij enkele druppeltjes al voldoende zijn voor een heerlijke geur in je huis. Al naar gelang je gemoedstoestand of zin kan je de olie hierop uitzoeken. Wat te denken van de geur van dennennaalden, je waant je instantly in een prachtig bos.

Juist daarom vind ik het een eer om nu officieel ambassadeur te zijn voor Cydonia. Dit houdt in dat ik de gels en oliën test, review en via (vooral) social media bekend wil maken bij iedereen. Ik ontvang hiervoor geen geld, alleen de producten om te testen. Het is een mooie manier om mensen kennis te laten maken met de natuurlijke producten van Cydonia.

Benieuwd naar de gels en wat ze voor jou kunnen doen? Ga naar de website van A healthy Body en bestel de gels en/of olie met 20% korting als je de code Katja invoert.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.