Ons "Intieme Onderonsje" bij Daan's Drogisterij in Gorredijk

Afgelopen donderdag togen wij, Lejla (van A Healthy Body) en Katja (van Gentleday), richting Gorredijk. Voor ons "Intieme Onderonsje" waren wij te gast bij Daan's Drogisterij. De verf van deze mooie vernieuwde winkel was eigenlijk nog maar net droog...

Wat een mooie zaak is het geworden. We hadden het idee dat we in een luxe shop terecht waren gekomen met voor ieder wat wils: heerlijke luchtjes, vrolijke cadeautjes of een gesprekje aan de grote eettafel die op een centraal punt in de winkel staat.

We merkten al direct dat deze tafel veel gebruikt wordt voor het personeel in combinatie met de klanten die graag wat gericht advies van Danielle wilden hebben. De leeftijd van de dames die we deze dag gezien hebben lag wat hoger dan bij de andere drogisterijen. Wat dat betreft was dat wel een uitdaging voor ons. 

Uiteindelijk hebben we toch weer wat mooie gesprekken gevoerd over Cydonia, Tinktura en Gentleday en hebben we een mooie middag gehad.

 

Ons volgende bezoek zal zijn in Drogisterij Splinter in Nieuw-Vennep.

Heb jij ook een drogisterij? Verkoop of wil jij de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday gaan verkopen? Dan komen we met alle liefde bij jou in de winkel staan! Wij geven én nemen die tijd voor jullie en jullie klanten en staan kosteloos en geheel vrijblijvend in een klein gedeelte van de winkel. Met demonstraties, proefpakketjes en vooral veel gezelligheid wordt zo de band met jou en je klanten versterkt! 

We plannen met jou een datum in (veelal op de donderdagen) voor een ochtend of middag van drie uur. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Lejla Barakovic ahealthybody@outlook.com

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.