Op bezoek bij Drogisterij Piet op IJburg

Op 27 juni stonden we weer paraat hoor! Nu bij Drogisterij Piet op IJburg. Wat een prachtige winkel is dat en wat een leuk ook ontvangst ook weer door Judith en haar collega's. Het werd een middag vol gezelligheid, klanten en lachsalvo's!

De producten van Gentleday stonden eigenlijk al fantastisch opgesteld aan de kop van het eerste pad. Tafeltje erbij, extra producten van Lejla van A Healthy Body erbij en alles zag er weer top uit!

Aangezien we al aardig wat winkels van binnen gezien hebben, kunnen we best een goede vergelijking in klanten maken ondertussen. Hoe leuk is het om te zien dat we elke keer toch weer de leukste klanten te spreken krijgen! Is er interesse in de vaginale zetpillen van Cydonia of de producten van Tiktura dan kan Lejla er alles over vertellen.

 

 

 

 

 

 

 

Zijn er andere problemen in de intieme zone dan kan Katja alles over de fijne

producten

 van Gentleday uitleggen.

 

 

 

 

 

 

Alhoewel we altijd wel proberen om in de eerste seconden het ijs te breken, was dat hier in Amsterdam niet echt nodig. De meeste dames hadden geen moeite met praten en vragen stellen over hun intieme zone. Er werd oprecht geluisterd en dat was wel echt heel leuk!

Heb jij ook een drogisterij? Verkoop of wil jij de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday gaan verkopen dan komen we met alle liefde bij jou in de winkel staan! Wij geven én nemen die tijd voor jullie en jullie klanten en staan kosteloos en geheel vrijblijvend in een klein gedeelte van de winkel. Met demonstraties, proefpakketjes en vooral veel gezelligheid wordt zo de band met jou en je klanten versterkt! 

We plannen met jou een datum in (veelal op de donderdagen) voor een ochtend of middag van drie uur. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Lejla Barakovic ahealthybody@outlook.com


Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.