Op bezoek bij Drogisterij Splinter in Nieuw-Vennep

Afgelopen donderdag zijn we wat dichter bij huis gebleven en zijn we Lejla van A Healthy Body en Katja van Gentleday naar Drogisterij Splinter in Nieuw-Vennep geweest. Het was een koude en natte dag, maar deze drogisterij was in een overdekt winkelcentrum en we stonden dan ook heerlijk warm en droog bij de ingang van de winkel.

Voor de verandering stonden we nu dus niet in de winkel, maar net bij de ingang. Dit zorgde ervoor dat de meeste binnenkomende klanten wel langs ons moesten lopen. En ja, dan spreken we de dames gelijk maar even aan. Hoewel er altijd vrouwen zijn die niets willen weten of horen over de menstruatieproducten van Gentleday of de vaginale zetpillen van Cydonia, waren er opvallend veel jonge meisjes die wel graag wilden luisteren!

We hebben ze letterlijk in de galerij van het winkelcentrum aangesproken en meegenomen naar onze uitstalling. Wat kunnen jonge meisjes dan open en eerlijk zijn en zonder schaamte dingen aan ons vertellen. We houden daar echt van: gewoon zeggen waar het op staat en waar het over gaat. Zo kwamen we weer een heleboel te weten over hun gebruik van alle andere merkproducten voor hun menstruatie. Dan staan we toch ook altijd weer verbaasd over hoe weinig ze nog weten over welke ingredienten er in hun producten zitten. Hier valt nog een hoop te vertellen aan ze en dat doen we dan ook met liefde!

Bij de vaginale zetpillen van Cydonia gaan de gesprekken ook vaak niet van een leien dakje. In eerste instantie zijn de dames vaak afwijzend, ze hebben nergens last van hoor. Totdat Lejla verder gata met haar verhaal en er toch weer de meest pijnlijke ervaringen aan de oppervlakte komen. Dan is het toch wel heel fijn dat deze geheel natuurlijke pillen bestaan om diverse intieme kwalen te verhelpen. 

Zijn de adviezen en producten niet voor hen zelf, dan kan je altijd nog wat informatie en samples meenemen voor je dochter, moeder, zusje, vriendin of, welja, de buurvrouw.

Ons volgende bezoek zal zijn op donderdag 14 november bij de Natuurdrogist in Beuningen.

Heb jij ook een drogisterij? Verkoop of wil jij de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday gaan verkopen? Dan komen we met alle liefde bij jou in de winkel staan! Wij geven én nemen die tijd voor jullie en jullie klanten en staan kosteloos en geheel vrijblijvend in een klein gedeelte van de winkel. Met demonstraties, proefpakketjes en vooral veel gezelligheid wordt zo de band met jou en je klanten versterkt! 

We plannen met jou een datum in (veelal op de donderdagen) voor een ochtend of middag van drie uur. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Lejla Barakovic ahealthybody@outlook.com

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.