Op bezoek bij Rozemarijn & Thijm in Uden en Deurne

Wat was het weer leuk om met ons "Intiem Onderonsje" op bezoek te gaan bij de twee vestigingen van Rozemarijn & Thijm. Voor ons is het ook elke keer weer leuk om te zien waar we terecht komen.

We leggen ondertussen aardige afstanden af om in diverse drogisterijen te kunnen staan. Is dat het allemaal waard? Ja zeker wel! Ten eerste is het heel leuk om te zien hoe onze producten in de schappen staan. Ten tweede leren wij de mensen achter de drogisterijen kennen en ten tweede maken we op deze manier kennis met onze klanten!

Het menselijke contact is zo belangrijk voor ons. We komen daar veel te weinig aan toe, het meeste werk vindt meestal plaats achter laptop en telefoon. Dus ook voor ons zijn deze bezoekjes een welkome afleiding!

De bezoekjes verschillen allemaal weinig met elkaar. Lejla stalt haar producten van Cydonia en Tinktura uit en Katja die van Gentleday. En dan is het wachten op de klanten, althans wachten...dat doen we eigenlijk niet, want we spreken zoveel mogelijk dames aan om ze naar ons tafeltje te "lokken". En tussen deze gesprekken door praten we het personeel bij over onze producten en hoe ze werken.

Zo ging het ook in Uden en Deurne. We hebben leuke en intieme gesprekken gevoerd met dames en kennis gemaakt met Jeanne, Sylvia, Katrien, Cindy en Peter (maar die kenden we eigenlijk al).

Het was weer een hele mooie dag voor ons! We kijken alweer uit naar ons volgende bezoek: op donderdag 31 oktober as staan we bij Daan's Drogisterij in Gorredijk.

Heb jij ook een drogisterij? Verkoop of wil jij de producten van Cydonia, Tinktura en Gentleday gaan verkopen? Dan komen we met alle liefde bij jou in de winkel staan! Wij geven én nemen die tijd voor jullie en jullie klanten en staan kosteloos en geheel vrijblijvend in een klein gedeelte van de winkel. Met demonstraties, proefpakketjes en vooral veel gezelligheid wordt zo de band met jou en je klanten versterkt! 

We plannen met jou een datum in (veelal op de donderdagen) voor een ochtend of middag van drie uur. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Lejla Barakovic ahealthybody@outlook.com

 

 

 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.