We are Female

Zaterdag 14 september 2018 stond Gentleday met a Healthy Body op het "We are Female Event" in Rotterdam. De locatie was geweldig": het hoge WTC gebouw met veel glas en een mooie zakelijke uitstraling. De bezoeksters konden onder het genot van een High-Tea luisteren naar live muziek, meedoen aan een Riviera Maison-bingo en shoppen bij de verschillende stands die rondom de tafeltjes waren geplaatst. Dit event was speciaal voor vrouwen en een voorproefje op het grote We are Female-event op 25 en 26 mei 2019.

Alhoewel het niet echt druk leek, waren er toch zo'n 100 dames die gezellig met elkaar de middag doorbrachten. Wij stonden gelijk links bij de ingang en konden de dames direct welkom heten en informeren over de producten van Gentleday en Cydonia. Waar de meeste vrouwen vaak in de stress schieten als er gesproken wordt over vagina's, de problemen en eventuele oplossingen, stond dit publiek heel open voor conversaties! Dat was leuk en we hebben dan ook diverse goede gesprekken gevoerd.

Waar hebben wij het dan zoal over? Begin je je tour bij Lejla Barakovic van a Healthy Body dan word je geïnformeerd over de diverse vaginale zetpillen van Cydonia. Deze puur natuur zetpillen zorgen voor een verbeterde huishouding in de vagina, waardoor zelfs een negatieve uitslag (PAP) in zijn geheel verdwijnt. Deze pillen (Ravensara, Vaginor plus en vijf plantenextracten) zijn verkrijgbaar via a Healthy Body en diverse (online-) winkels.

De producten en hun werking, van Gentleday worden met liefde uitgelegd door Katja Kortenbroek. Maandverband en inlegkruisjes die absorberen, helen en biologisch geproduceerd zijn, zijn de beste verkopende artikelen. Buiten tampons en intieme verzorging is daar sinds kort ook het menstruatiecupje bij gekomen. Zeker deze laatst genoemde is altijd een graag gevoeld (met de hand he...) product op evenementen.

We hebben er een gezellige en informatieve middag van gemaakt, daar in het Rotterdamse en we kijken uit naar het "echte" event in mei 2019. Zien we jullie daar?

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.